Zbirka Bundek Centar Stanovi Njuskalo

Zbirka Bundek Centar Stanovi Njuskalo. Hrastov parket od punog drva 1. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Novogradnja U Centru Zagreba Stan

Najcool Novogradnja U Centru Zagreba Stan

Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića.

Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

Hrastov parket od punog drva 1. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.

Centar Bundek Izuzetan Namjesten Stan Povrsine 65m2 I Gpm Index Oglasi

Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre.. . Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled …

Bundek Luksuzan Trosoban Stan S Prekrasnom Terasom Parkirno Mjesto

Hrastov parket od punog drva 1. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje.

Stan Donji Grad 3 Soban Stan 93 M2 Bundek Centar Penthouse Prodaja

No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana.. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite!. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića.

Stan Zagreb Bundek 120 M2 Novogradnja Bundek Centar Imperium Immobiliare

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof.. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje.

Stan Donji Grad 3 Soban Stan 93 M2 Bundek Centar Penthouse Prodaja

Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Hrastov parket od punog drva 1. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!!.. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, …

Stan 249m2 Iii Kat Lift Zagreb Centar Praska Prodaja

Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana.

Stan Zagreb Bundek 120 M2 Novogradnja Bundek Centar Imperium Immobiliare

Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na ….. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na …

Krece Prodaja Modernih Stanova U Blizini Bundeka 24sata

Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na …

Stan Za Prodaju Zagreb Bundek Centar 120 96 M2 Prodaja

Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.

Zagreb Bundek Moderan Luksuzni Stan 87m2 S Terasom I Garazom Prodaja

Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!!.. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket... Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.

Uz Bundek 20 000 Kvadrata Vise Za Stanove I Manje Za Poslovni Prostor Poslovni Dnevnik

Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Hrastov parket od punog drva 1. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana.

Bundek Luksuzan Trosoban Stan S Prekrasnom Terasom Parkirno Mjesto

Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Hrastov parket od punog drva 1. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite!. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na …

Stan U Bundek Centar Prodaja

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2... Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Hrastov parket od punog drva 1. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite!. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!!

Bundek Centar Obiteljski 3s Stan Gradnja 2012 Atraktivna Lokacija Index Oglasi

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Hrastov parket od punog drva 1. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek.

Stan Zagreb Bundek 55 00 M2 Centar Bundek Prodaja

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Hrastov parket od punog drva 1. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek.

Stan U Bundek Centar Prodaja

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Hrastov parket od punog drva 1. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Novogradnja Centar Bundek 2 Soban 1 Kat 50m2 Prodaja

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića.

Ali Apartman Near Nice Bundek Lake Stanovi Za Najam Zagreb Grad Zagreb Hrvatska

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje.. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.

Bundek Eurovilla Hr

Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Hrastov parket od punog drva 1. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2... Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.

Primijetili Smo Da Se Na Njuskalu Prodaje Dosta Minijaturnih Stanova I Zapravo Su Fora Izvukli Smo Neke Telegram Hr

Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled ….. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite!.. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite!

Njuskalo Prodaja Stanova

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,... Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!!. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek.

Ali Apartman Near Nice Bundek Lake Stanovi Za Najam Zagreb Grad Zagreb Hrvatska

Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. . Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Novogradnja Centar Bundek 2 Soban 1 Kat 50m2 Prodaja

Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite!

Sredisce Centar Novog Zagreba Sky Nekretnine

0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stanovi U Novogradnji Za Prodaju Zagreb Stanovi Prodaja

0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled …

Nekretnine Zagreb Prodaja I Najam Nekretnina Erste Nekretnine

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre... Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled …

Stanovi Do 50 000

Hrastov parket od punog drva 1. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.

Prodajem Stan Bundek Centar 92 2 M2 Novogradnja Prodaja

0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite!.. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na …

Bundek Centar Lux Pogled Na Jezero 89 M2 3 Sob 5 Kat Iznajmljivanje

0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Hrastov parket od punog drva 1. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!!. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled …

Prodaje Se Stan Povrsine 85 49m Bundek Cijena 215 000 00

Hrastov parket od punog drva 1. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled …. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.

Metropola Agencija Za Nekretnine Novi Zagreb Bundek Novogradnja Moderan 3s Stan S LoÄ'om Parkingom 2687 Metropola Agencija Za Nekretnine

Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, …. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep.. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.

U Centru Bundek Prodano 65 Od Ukupno 227 Stanova Vecernji Hr

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića.

Bundek Centar Najam Dvosobni Stan Spremiste Parking Iznajmljivanje

Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na …. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana.

Stan Zagreb Bundek 120 M2 Novogradnja Bundek Centar Imperium Immobiliare

Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2... Hrastov parket od punog drva 1.

Dvosobni Stanovi Zagreb Stanovi Prodaja

U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića.. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića... Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

Krece Prodaja Modernih Stanova U Blizini Bundeka 24sata

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite!.. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled …

Bundek Trosoban Stan Nkp 112m2 S Garazom 18m2 Eurovilla Hr

Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na …

Prodaja I Najam Nekretnina Kastel Nekretnine Kastel Nekretnine

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket... Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Stan Zagreb Bundek Centar 65 M2 Lux UreÄ'en Balkon 25m2 Garaz Iznajmljivanje

Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića.

Ozana Agencija Za Nekretnine Zagreb

Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Hrastov parket od punog drva 1.

Prodaja I Najam Nekretnina Kastel Nekretnine Kastel Nekretnine

0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9)... Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje.

Offices To Let Centar Bundek Tri D Property Consulting

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep.. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre.

Prodaja Stanova Stanovi Prodaja Nekretnine Njuskalo

Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Hrastov parket od punog drva 1. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Bundek Centar Atraktivan Stan 120 M2 Sa Dvije Garaze Prodaja

Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje.. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Hrastov parket od punog drva 1.

Metropola Agencija Za Nekretnine Novi Zagreb Bundek Novogradnja Moderan 3s Stan S LoÄ'om Parkingom 2687 Metropola Agencija Za Nekretnine

Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite!.. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Sredisce Centar Novog Zagreba Sky Nekretnine

0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje.

Centar Bundek Sredisce Trosoban Penthouse 81 31 M2 Prodaja

0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof.

Novogradnja U Centru Zagreba Stan

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite!. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana.

Extra Immobilien Velika Gorica Kroatien

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2... . Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, …

Bundek Centar Stan Spremiste Parking 65m2 Prodaja

Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Hrastov parket od punog drva 1. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre.

Zagreb Sredisce 3 Soban Stan 85 M2 Novogradnja Bundek Centar Iznajmljivanje

0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep... Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite!

Eurovilla Sredisce Bundek Prekrasan Stan U Novogradnji Luksuzno UreÄ'en I Namjesten Trosoban Penthouse Na 7 Katu S Prekrasnim Pogledom Na Bundek Centar Grada I Sljeme Za Ostale Informacije Tu Smo Za

Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom... Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.

Zagreb Bundek Centar 44 M2 Iznajmljivanje

Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled ….. .. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep.

Posebna Ponuda Offero Nekretnine

Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9)... 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep.

Njuskalo Prodaja Stanova

No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite!

No9yh10ziz2r M

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Hrastov parket od punog drva 1. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, …. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled …

Ali Apartman Near Nice Bundek Lake Stanovi Za Najam Zagreb Grad Zagreb Hrvatska

Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.. . 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep.

Najbrze Se Prodaju Kvalitetni Stanovi Skuplji Od 3000 Eura Po Kvadratu Za Svaki Postoji Lista Cekanja Poslovni Dnevnik

Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na …. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Bundek Centar Obiteljski 3s Stan Gradnja 2012 Atraktivna Lokacija Index Oglasi

Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na …. . Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Stan Zagreb Bundek 55 00 M2 Centar Bundek Prodaja

Hrastov parket od punog drva 1. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep... Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje.

Centar Bundek Luksuzan 65 M2 Garazno Mjesto Lift Prodaja

Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, ….. .. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!!

Bundek Centar Kompaktan Stan Za Najam 40m2 Lift Garazno Mjesto

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Hrastov parket od punog drva 1. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Hrastov parket od punog drva 1. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep.

Novac Za Stanove Dali Gotovo 2000 Eura Po Kvadratu Ali U Njih Ne Mogu Uci Na Rubu Ocaja Smo

Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite!

Offices To Let Centar Bundek Tri D Property Consulting

Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket.. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Hrastov parket od punog drva 1. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled …

Stanovi Bundek Prodaja Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Hrastov parket od punog drva 1. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!!. Hrastov parket od punog drva 1.

Rezervirano Vec 60 Posto Stanova U Naselju U Blizini Bundeka Poslovni Dnevnik

Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Hrastov parket od punog drva 1. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Bundek Novi Zagreb Trosoban Stan Prodaja

Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stan Zagreb Bundek Centar 54 M2 Novogradnja Iznajmljivanje

Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan... Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.

Sredisce Bundek 45m2 Sr Njemacke 2sobni Stan 2500kn Iznajmljivanje

Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.

Najbrze Se Prodaju Kvalitetni Stanovi Skuplji Od 3000 Eura Po Kvadratu Za Svaki Postoji Lista Cekanja Poslovni Dnevnik

No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana.. Hrastov parket od punog drva 1. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

Popular posts from this blog

128+ Cijene U Restoranu Brajlovic

Ideje Klizni Plakari Ikea Ormari Izvrsno